waar-kan-ik-je-mee-helpen

over-skilde

contact

Organiseren van leren

Vind je de ontwikkeling van je personeel belangrijk en wil je daar graag concreet uitvoering aan geven? Wil je in jouw organisatie leren en ontwikkelen naar een hoger plan trekken? Of heb je vanwege zwangerschapsverlof, langdurige ziekte tijdelijke ondersteuning nodig op de HR(D) afdeling?

 

Dan kan ik helpen.

 

Mijn naam is Janet Riemersma en vanuit mijn bedrijf Skilde bied ik tijdelijke ondersteuning aan jouw organisatie in de rol van opleidingscoördinator, opleidingsadviseur of HRD projectmanager. Meer over mij lees je hier.

 

Het volgen van een training is vaak de eerste reactie op de vraag om uw personeel te ontwikkelen, het aanpakken van een probleem of inzetten van een verandering, maar is dit daadwerkelijk de juiste oplossing? Ik wil je laten zien dat opleiden en ontwikkeling van personeel zoveel meer is dan het laten volgen van een cursus of training, dat leren en presteren hand in hand gaan en dat ontwikkeling van uw personeel niet altijd veel hoeft te kosten.

Janet

Referenties


arriva

 

Janet heeft als interim opleidingscoördinator een belangrijke rol vervuld voor Arriva. Ze pakte haar werkzaamheden zelfstandig op en zocht op de juiste momenten afstemming met stakeholders. Het schakelen met verschillende interne en externe contactpersonen deed ze heel gemakkelijk en 'to the point'. Janet heeft ons opleidingsaanbod en de processen rondom vakbekwaamheid gestroomlijnd en verder geprofessionaliseerd. Als collega is ze plezierig in de omgang en brengt ze rust en overzicht. Tenslotte is er een warme overdracht geweest naar de nieuwe vaste opleidingscoördinator, waarvoor ze ook een handboek heeft opgesteld. Kortom: een welkome aanvulling in het team!

 

Eliane Kindt/ Annelien van der Hoek 

manager Talent & Acquistion

countus

 

Bedankt voor het vele werk dat je voor ons verzet hebt. Door jou hebben we mooie stappen kunnen maken! We vonden het erg fijn om met jou samen te werken!

 

HRM Countus

hoenders

 

Janet is een integere professional. Ik heb in diverse leerinterventies met haar samen mogen werken. Ze is bereid om innovatieve oplossingen te kiezen in plaats van de standaard training. Bij de design van training en opleiding houd ze het evenwicht in het oog en zorgt ze voor integratie van verschillende tools en interventies. Janet is loyaal en coöperatief, maar ook duidelijk over waar mogelijkheden zijn en waar die niet zijn. Ze heeft een kritisch oog voor kwaliteit en communiceert op een transparante en prettige manier. Samenwerken met Janet is een feestje.

 

Werner Hoenders

Eigenaar trainingsbureau Hoenders

kmm-groep

 

“Met opleidingsprogramma’s proberen wij de reis naar het volgende resultaat te faciliteren. Zowel voor de organisatie als geheel, als voor de individuele medewerker die de opleiding volgt. De samenwerking met Janet heb ik ervaren als een goed gefaciliteerde reis, waarbij zij haar rol als reisleider op authentieke wijze invult”.

 

Sjoerd Veltman

Chief Operating Officer KMM groep