Janet Riemersma

Ik ben een gedreven en mensgerichte HRD-professional met veel ervaring op het gebied van leeroplossingen binnen organisaties. Na een opleiding Retailmanagement ben ik via diverse branches in het HR-vakgebied terechtgekomen. Mijn hart ligt bij het ontwikkelen van mensen en het leveren van een bijdrage aan de persoonlijke groei. Ik ben me daar verder in gaan specialiseren door opleidingen te volgen op het gebied van Opleidingskunde, Didactiek en Trainingsontwerp, Lerend Veranderen en Arbeids & Organisatiepsychologie. 

 

Ik haal veel energie uit het stimuleren van talentontwikkeling en dat heb ik tot 2017 dan ook met veel plezier gedaan voor alle kantoren van mth accountants & adviseurs.

 

Nu deel ik mijn ervaring als zelfstandig professional, omdat ik erin geloof dat ieder mens talenten heeft die het waard zijn om gezien te worden én te ontwikkelen.  Dat is ook waar de naam Skilde vandaan komt. Het is afgeleid van het Deense woord ‘bron’, wat staat voor de bron van talent die ieder mens in zich heeft.

 

Het is mijn missie om de ontwikkeling van die talenten te stimuleren binnen organisaties die daar behoefte aan hebben, omdat ik ervan overtuigd ben dat wanneer mensen hun talenten volop kunnen benutten, ze er gelukkiger van worden. En dat heeft niet alleen in het voordeel het personeel, maar ook voor de organisatie. Want er zijn geen betere ambassadeurs voor een organisatie dan hun eigen bekwame en gemotiveerde personeel.

 

Wil je meer weten over mij? Neem contact op of kijk gerust op mijn Linkedin profiel voor een uitgebreide beschrijving van mijn werkervaring. Voel je vrij om mij daar te volgen of een Linkedin verzoek te sturen.

 

Janet Riemersma


linkedin

Referenties


arriva

 

Janet heeft als interim opleidingscoördinator een belangrijke rol vervuld voor Arriva. Ze pakte haar werkzaamheden zelfstandig op en zocht op de juiste momenten afstemming met stakeholders. Het schakelen met verschillende interne en externe contactpersonen deed ze heel gemakkelijk en 'to the point'. Janet heeft ons opleidingsaanbod en de processen rondom vakbekwaamheid gestroomlijnd en verder geprofessionaliseerd. Als collega is ze plezierig in de omgang en brengt ze rust en overzicht. Tenslotte is er een warme overdracht geweest naar de nieuwe vaste opleidingscoördinator, waarvoor ze ook een handboek heeft opgesteld. Kortom: een welkome aanvulling in het team!

 

Eliane Kindt/ Annelien van der Hoek 

manager Talent & Acquistion

countus

 

Bedankt voor het vele werk dat je voor ons verzet hebt. Door jou hebben we mooie stappen kunnen maken! We vonden het erg fijn om met jou samen te werken!

 

HRM Countus

hoenders

 

Janet is een integere professional. Ik heb in diverse leerinterventies met haar samen mogen werken. Ze is bereid om innovatieve oplossingen te kiezen in plaats van de standaard training. Bij de design van training en opleiding houd ze het evenwicht in het oog en zorgt ze voor integratie van verschillende tools en interventies. Janet is loyaal en coöperatief, maar ook duidelijk over waar mogelijkheden zijn en waar die niet zijn. Ze heeft een kritisch oog voor kwaliteit en communiceert op een transparante en prettige manier. Samenwerken met Janet is een feestje.

 

Werner Hoenders

Eigenaar trainingsbureau Hoenders

kmm-groep

 

“Met opleidingsprogramma’s proberen wij de reis naar het volgende resultaat te faciliteren. Zowel voor de organisatie als geheel, als voor de individuele medewerker die de opleiding volgt. De samenwerking met Janet heb ik ervaren als een goed gefaciliteerde reis, waarbij zij haar rol als reisleider op authentieke wijze invult”.

 

Sjoerd Veltman

Chief Operating Officer KMM groep

moore-mth

 

'Wij maken binnen MOORE MTH accountants& adviseurs met veel voldoening gebruik van de expertise van Janet. Janet weet door haar ervaring wat belangrijk is voor onze mensen. Zij denkt mee over de inhoud. Dankzij Janet hebben wij geen omkijken naar het plannen en organiseren van cursussen en trainingen voor onze professionals. Of het nu gaat om de locatie, hotelkamers, het boeken en informeren van de docenten, zij regelt het allemaal op een enthousiaste manier. Het is een plezier om met haar te werken.'


Siemen Vegter
intern compliance officer MOORE MTH accountants & adviseurs

learning-delta

 

Wij hebben met hulp van Janet een digitale leeromgeving ontwikkeld. Janet hebben wij ervaren als een echte aanpakker. Ze werkt efficiënt & gestructureerd. Als team player is ze erg prettig in de samenwerking.

 

Cora Bossers

Manager Operations Learning Delta