In een vrijblijvend kennismakingsgesprek luister ik graag naar welke koers jouw organisatie vaart. Wat gaat er goed en waar wilt je  graag nog stappen in zetten? Hoe ziet jouw ideale organisatie eruit?

 

Samen bespreken we wat de impact is wanneer opleiden en ontwikkelen, het leren (meer) aandacht krijgt in jouw organisatie. Wat betekent dit voor uw organisatie als het gaat om motivatie en werktevredenheid, winstgevendheid, innovatief vermogen, klanttevredenheid, het aantal ‘ongelukken’ op de werkvloer?

 

Samenwerken

Wanneer je na ons vrijblijvende kennismakingsgesprek besluit dat je  meer aandacht aan leren in jouw organisatie wil geven  en daarbij hulp kan gebruiken maak ik een voorstel voor onze samenwerking. Skilde sluit altijd aan bij wat er in uw organisatie al is.

 

We kunnen afspreken dat jouw organisatie zelf verantwoordelijk is voor de uitvoering, waarbij we op vaste momenten de voortgang evalueren en de plannen waar nodig aanpassen. Maar ik kan ook  uitvoering doen en zo een tijdelijke uitbreiding van je organisatie  zijn, die je het werk uit handen neemt.

skilde-logo

 

Janet Riemersma

Nieuwlandenlaan 15

8302 LP Emmeloord

 

T 06 15 14 29 84

janet@skilde.nl

Vul hier de uitkomst van de som in