janet-riemersma750

Ik ben een gedreven en mensgerichte HRD-professional met veel ervaring op het gebied van leeroplossingen binnen organisaties. Na een opleiding Retailmanagement ben ik via diverse branches in het HR-vakgebied terechtgekomen. Mijn hart ligt bij het ontwikkelen van mensen en het leveren van een bijdrage aan de persoonlijke groei. Ik ben me daar verder in gaan specialiseren door opleidingen te volgen op het gebied van Opleidingskunde, Didactiek en Trainingsontwerp, Lerend Veranderen en Arbeids & Organisatiepsychologie.  

 

Ik haal veel energie uit het stimuleren van talentontwikkeling en dat heb ik tot 2017 dan ook met veel plezier gedaan voor alle kantoren van mth accountants & adviseurs.

 

Nu deel ik mijn ervaring als zelfstandig professional, omdat ik erin geloof dat ieder mens talenten heeft die het waard zijn om gezien te worden én te ontwikkelen. Het is mijn missie om de ontwikkeling van die talenten te stimuleren binnen organisaties die daar behoefte aan hebben, omdat ik ervan overtuigd ben dat wanneer mensen hun talenten volop kunnen benutten, ze er gelukkiger van worden. En dat heeft niet alleen in het voordeel het personeel, maar ook voor de organisatie. Want er zijn geen betere ambassadeurs voor een organisatie dan hun eigen bekwame en gemotiveerde personeel. 

 

Wilt u meer weten over mij? Neem contact op of kijk gerust op mijn Linkedin profiel voor een uitgebreide beschrijving van mijn werkervaring. Voel je vrij om mij daar te volgen of een Linkedin verzoek te sturen. 

 

Janet Riemersma


linkedin