janet

Ik ben een gedreven en mensgerichte HRD-professional met veel ervaring op het gebied van leeroplossingen binnen organisaties. Na een opleiding Retailmanagement ben ik via diverse branches in het HR-vakgebied terechtgekomen. Mijn hart ligt bij het ontwikkelen van mensen en het leveren van een bijdrage aan de persoonlijke groei. Ik ben me daar verder in gaan specialiseren door opleidingen te volgen op het gebied van Opleidingskunde, Didactiek en Trainingsontwerp, Lerend Veranderen en Arbeids & Organisatiepsychologie.  

 

Ik haal veel energie uit het stimuleren van talentontwikkeling en dat heb ik tot 2017 dan ook met veel plezier gedaan voor alle kantoren van mth accountants & adviseurs.

 

Nu deel ik mijn ervaring als zelfstandig professional, omdat ik erin geloof dat ieder mens talenten heeft die het waard zijn om gezien te worden én te ontwikkelen. Het is mijn missie om de ontwikkeling van die talenten te stimuleren binnen organisaties die daar behoefte aan hebben, omdat ik ervan overtuigd ben dat wanneer mensen hun talenten volop kunnen benutten, ze er gelukkiger van worden. En dat heeft niet alleen in het voordeel het personeel, maar ook voor de organisatie. Want er zijn geen betere ambassadeurs voor een organisatie dan hun eigen bekwame en gemotiveerde personeel. 

 

Wilt u meer weten over mij? Neem contact op of kijk gerust op mijn Linkedin profiel voor een uitgebreide beschrijving van mijn werkervaring. Voel je vrij om mij daar te volgen of een Linkedin verzoek te sturen. 

 

Janet Riemersma


linkedin

Referenties


mth

 

'Wij maken binnen MTH accountants& adviseurs met veel voldoening gebruik van de expertise van Janet. Janet weet door haar ervaring wat belangrijk is voor onze mensen. Zij denkt mee over de inhoud. Dankzij Janet hebben wij geen omkijken naar het plannen en organiseren van cursussen en trainingen voor onze professionals. Of het nu gaat om de locatie, hotelkamers, het boeken en informeren van de docenten, zij regelt het allemaal op een enthousiaste manier. Het is een plezier om met haar te werken.'


Siemen Vegter
intern compliance officer MTH accountants & adviseurs

kmm-groep

 

“Met opleidingsprogramma’s proberen wij de reis naar het volgende resultaat te faciliteren. Zowel voor de organisatie als geheel, als voor de individuele medewerker die de opleiding volgt. De samenwerking met Janet heb ik ervaren als een goed gefaciliteerde reis, waarbij zij haar rol als reisleider op authentieke wijze invult”.

 

Sjoerd Veltman

Chief Operating Officer KMM groep

learning-delta

 

Wij hebben met hulp van Janet een digitale leeromgeving ontwikkeld. Janet hebben wij ervaren als een echte aanpakker. Ze werkt efficiënt & gestructureerd. Als team player is ze erg prettig in de samenwerking.

 

Cora Bossers

Manager Operations Learning Delta

hoenders

 

Janet is een integere professional. Ik heb in diverse leerinterventies met haar samen mogen werken. Ze is bereid om innovatieve oplossingen te kiezen in plaats van de standaard training. Bij de design van training en opleiding houd ze het evenwicht in het oog en zorgt ze voor integratie van verschillende tools en interventies. Janet is loyaal en coöperatief, maar ook duidelijk over waar mogelijkheden zijn en waar die niet zijn. Ze heeft een kritisch oog voor kwaliteit en communiceert op een transparante en prettige manier. Samenwerken met Janet is een feestje.

 

Werner Hoenders

Eigenaar trainingsbureau Hoenders